FAQ

Vanlige spørsmål og svar

Kan Scoot & Ride sparkesykler foldes sammen for enkel transport?

Ja, flere av modellene, inkludert Highwaykick LED 3, kan enkelt foldes sammen for praktisk transport og oppbevaring. Dette gjør det enkelt å ta med sparkesykkelen på turer eller når du er på farten.

Hvor kan jeg kjøpe Scoot & Ride sparkesykler?

Scoot & Ride sparkesykler er tilgjengelige i utvalgte butikker og på nettet gjennom autoriserte forhandlere. Her finner du en oversikt over alle våre forhandlere.

Hva er vektkapasiteten for Highwaykick 1 sparkesykkel?

Highwaykick 1 sparkesykkel har en maksimal vektgrense på 50 kg på ståplaten og 20 kg på setet. 

Kan Scoot & Ride sparkesykler brukes innendørs?

Mens Scoot & Ride sparkesykler er ideelle for utendørs bruk, kan de også brukes innendørs. Husk da å vaske hjulene før du tar den inn! Det er viktig, både ute og inne å være oppmerksom på eventuelle hindringer og sikkerheten til barnet.

Fordi Scoot & Rides sparkesykler er laget med robuste materialer, er de også et perfekt valg for innendørs og utendørs skateparker!

Hvordan kan jeg justere styret på en Scoot & Ride sparkesykkel?

Sparkesyklene kan enkelt tilpasses i høyden ved å åpne klemmen og justere opp/ned. Dette gjør det enkelt å tilpasse sparkesykkelen til barnets høyde og komfort.

Hva er forskjellen mellom Scoot & Ride sparkesykler og vanlige sparkesykler?

Scoot & Ride sparkesykler er spesielt designet med tanke på barns sikkerhet og utvikling. Vi er opptatt av å lage produkter som kan gi glede i mange år, og bruker kvalitetsmaterialer som tåler å lekes med. Dersom deler av sparkesykkelen blir ødelagt, kan den enkelt repareres ved hjelp av ekstradeler.

Scoot & Ride er valget for deg som er miljøbevisst, og som ønsker en gave som kan arves videre.

Kan Scoot & Ride sparkesykler tilpasses når barnet vokser?

Ja, flere av modellene, som Highwaykick 1, LED 3 og LED 5 har justerbar høyde på styret. Highwaykick 1 har også muligheten til å justere setehøyde når den brukes som løpesykkel. Dette gjør at barnet kan ha glede av sparkesykkelen i flere år.

Hvilke ekstrautstyr eller tilbehør er tilgjengelige for Scoot & Ride sparkesykler?

Scoot & Ride tilbyr hjelmer i en rekke farger og mønstre som matcher våre sparkesykler. Se alle våre hjelmer i ulike størrelser her. 

Vi selger også ryggsekker i 4 av våre mest populære farger.

Er Highwaykick LED 5 egnet for mitt 5-år gamle barn?

Ja, Highwaykick LED 5 er designet spesielt for barn fra 5 år og oppover, og den vil være en flott følgesvenn for skoleveien.

Hvordan bytter jeg brems?

Det kan du enkelt se her!