Kjøpsbetingelser

1. Avtalen
Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Scoot&Ride Norge og deg som kunde. Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og bør derfor leses hver gang man gjennomfører et kjøp. 

2. Partene
Selger:
Firmanavn: Blender Agency Kid

Organisasjonsnummer: 996 570 975 MVA

Adresse: Odd Nansens vei 13

Epost: kundeservice@scootandride.no

Telefon: 22 53 68 05

Kjøper:
Kjøper er den forbruker som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper. 

3. Pris
Alle priser er i norske kroner (NOK) og er inkludert merverdiavgift (mva). Totalkostnaden er kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Vi tar forbehold om prisendringer og prisfeil på våre produkter. Merk at tilbud gjelder så langt lageret rekker og innenfor de tidsrammer som det informeres om i vår markedsføring. 

Vi tar forbehold om feil i vår lagerbeholdning. Dersom vi mangler noen av varene du har bestilt, vil vi sende varene vi har på lager og kreditere manglende vare, eventuelt slette bestilling.

Rabattkoder gjelder alltid for ordinære varer og ikke på allerede nedsatte varer. Enkelte rabattkoder er av personlig art og vi forbeholder oss retten til å avvise eventuelle salg og deaktivere rabattkoder dersom vi mistenker misbruk. Det er maksimalt tillatt èn rabattkode per ordre. 

4. Avtaleinngåelse
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt ut sin bestilling til selgeren. Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forkommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil. Eksempelvis dersom et produkt ikke har noen pris. 

5. Betaling 
Hos oss kan du velge mellom tre trygge og sikre betalingsmetoder.

Kortbetaling - benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, vil beløpet bli reservert og trukket fra konto når ordren er ferdig behandlet. 

Klarna faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager. 

Klarna Delbetaling eller konto, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen

Du kan også betale med VIPPS i vår nettbutikk. 

Verdt å merke seg ved salg av Klarna faktura/delbetaling: 

Man må være fylt 18 år for å handle. 

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller ved LiveChat på www.klarna.no 

6. Levering
Vanligvis vil varene sendes fra oss samme dag eller dagen etter at ordren er mottatt, hvis ikke vil du motta en mail fra oss. Vi sender varene med sporbare pakker fra PostNord, og pakken er sporbar hele veien fra oss og hjem til deg. Normalt tar det en til tre virkedager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. Vi tar forbehold om eventuelle ytterligere forsinkelser. 

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med scootandride.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 200 NOK inkl. Mva. *Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur scootandride.no, og de direkte kostnadene til plukking, pakking, emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt. 

7. Avbestilling/angrefrist/reklamasjon
Dersom du ønsker å avbestille varene tar du snarest kontakt med oss. Om varene er sendt må angrefristen benyttes, hvis ikke kansellerer vi ordren og gir deg pengene tilbake.

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes skriftlig så fort som mulig. Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Hos scootandride.no har du alltid 14 dagers angrerett! For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra da du mottok varen. 

Reklamasjon følger fastsatt til 2 år etter norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Vil du returnere? Logg inn på din side. Du vil motta en returetikett på mail. Dersom du benytter returetiketten blir du belastet 99 kr for dette, det holder vi tilbake når vi krediterer deg pengene for returen. Sender du ordren din i sin helhet i retur, blir du belastet for frakt hver vei. Du kan sende den på en annen måte dersom du foretrekker det. Returadresse: Blender Agency Kid AS, Odd Nansens vei 13, 1360 Fornebu.

Dersom varen blir borte på vei til oss, og du har benyttet annen returmetode enn forklart ovenfor, står du selv ansvarlig for den tapte varen. 

8. Tilbakebetalingsplikt
Hvis du benytter angreretten, forplikter vi oss å betale tilbake din betaling for varen(e) senest 30 dager etter at vi har mottatt varen(e). 

Du må selv betale eventuelle fraktkostnader for å sende tilbake varen(e). Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om dine rettigheter. 

9. Garantier og service 
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. 

10. Konfliktløsning 
Kjøper melder om feil og mangler så fort som mulig. Partene skal forsøke å løse eventuelle konflikter i minnelighet.

Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no