Julegavetips til barn og baby – årets morsomste julegaver til barnehagebarn

Julegavetips til barn og baby – årets morsomste julegaver til barnehagebarn

Julen er en tid for glede, magi og selvfølgelig – gaver. Hvis du leter etter den perfekte gaven til et barnehagebarn, trenger du ikke lete lenger.

Scoot & Ride sparkesykler er den ideelle julegaven som kombinerer moro, aktivitet og utvikling. La oss utforske de beste valgene for barn i ulike aldre.

Hvorfor Scoot & Ride?

Våre sparkesykler er kjent for sin kvalitet, sikkerhet og holdbarhet. Alle sparkesykler er laget for å kunne arves videre igjen og igjen, og de kan også repareres dersom man for eksempel trenger nye hjul.

Scoot & Rides produkter er spesielt designet med tanke på barn, og er derfor perfekte for barnehagebarn som ønsker å utforske verden rundt seg på en morsom måte. 


Julegavetips for barn i alderen 1-2 år

I denne alderen er de fleste barn klare for å begynne å sparke! Når du skal velge barnets første sparkesykkel er det viktig å finne en modell som gir god støtte og er enkel og trygg i bruk. Her er de beste valgene for barnehagebarn i alderen 1-2 år:

  • Highwaykick 1: Denne modellen er ideell for barn som er helt nye til sparkesykler. Det beste er at den har en 2-i-1 funksjon med mulighet for å sitte, noe som gjør det mulig for småbarn på bare ett år å bruke den som en løpesykkel. Med tre hjul gir den ekstra stabilitet mens barnet trener opp balansen. 
  • Highwaykick 1 Lifestyle: Hvis du ønsker å ta med bamsen eller favorittlekene på tur, er Highwaykick 1 Lifestyle et flott alternativ. Den har de samme funksjonene som Highwaykick 1, men har i tillegg en oppbevaringsboks foran.

 Se alle sparkesykler for barn 1-2 år


Julegavetips for barn i alderen 2-3 år

Barn i alderen 2-3 år har vanligvis bedre motoriske ferdigheter, og de er klare for å utforske mer. Her er de beste valgene for denne aldersgruppen:

barn sparker på sparkesykkel
  • Highwaykick 1 og Highwaykick 1 Lifestyle: Disse er også gode valg til denne aldersgruppen. Går du for denne 2-i-1 løpe- og sparkesykkelen vil barn i denne alderen mest sannsynlig bruke den som en sparkesykkel.
  • Highwaykick 2 Lifestyle: Denne modellen er ideell for barn med god motorikk, og anbefales fra barnet er 2 år. Sparkesykkelen kommer i ulike farger og mønstre er utstyrt med ståbrett med anti-skli og en romslig oppbevaringsboks for de små eventyrerne. Kan brukes til barnet er ca 5 år. Merk deg at dette er den eneste sparkesykkelen som ikke har høydejustering. 
  • Highwaykick 3 LED: For 3-åringen er denne sparkesykkelen et godt alternativ. Den er større og kan brukes helt frem til barnet er 6 år. Også denne modellen har 3 hjul, som gjør det lett for barna å holde balansen uansett hvor fort de sparker.

Se alle sparkesykler for barn 2-3 år


Julegavetips for barn i alderen 4-6 år

Når barna nærmer seg tidlig skolealder, ønsker de seg ofte sparkesykkel med mer utfordrende funksjoner. Her er de beste valgene for barn i alderen 4-6 år:

  • Highwaykick LED 3: Denne sparkesykkelen er ideell for barn som nærmer seg barneskolealderen. Den har justerbart styre og høyde, og den kan brukes frem til barnet når en høyde på 130 cm. Den har også en "sikkerhetstapp" slik at barnet ikke velter over. 
  • Highwaykick LED 5: Hvis barnet er fylt 5 år og ønsker en robust sparkesykkel, er Highwaykick LED 5 det beste valget. Den kan brukes helt frem til barnet er 180 cm høy, og den har en større ståplate og justerbart styre som kan justeres ettrhvert som barnet vokser.

Se alle sparkesykler til barn 4-6 år


Julegavetips til barn under ett år

Vi har naturlig nok ingen sparkesykler å tipse om til barn under ett år, men vi har et annet flott tips som de minste barna kommer til å elske! My First er en 3-i-1 gåvogn som også kan brukes som både ride-on og rullebrett.

Les mer om My First

 

Hvorfor velge en Scoot & Ride Sparkesykkel som julegave? 

Scoot & Ride sparkesykler gir barna glede, aktivitet og utvikling i ett. De oppmuntrer til utendørs lek, motorisk trening, og gir muligheten til å utforske nærmiljøet på en morsom måte. I tillegg er de kjent for sin kvalitet og sikkerhet, noe som gir foreldre ro i sjelen.

Når du velger en Scoot & Ride sparkesykkel som julegave til et barnehagebarn, gir du ikke bare en gave, men en mulighet til å skape fantastiske minner. Uansett alder og ferdighetsnivå, har Scoot & Ride en modell som passer.

Vi ønsker deg en gledelig jul og lykke til med gavehandelen!

 

Fortsatt usikker på hvilken modell du bør velge? Få en fullstendig oversikt over alle alternativene i vår guide "Slik velger du riktig sparkesykkel til ditt barn".

Tilbake til bloggen

Shop bestselgere

FAQ

Kan Scoot & Ride sparkesykler foldes sammen for enkel transport?

Ja, flere av modellene, inkludert Highwaykick LED 3, kan enkelt foldes sammen for praktisk transport og oppbevaring. Dette gjør det enkelt å ta med sparkesykkelen på turer eller når du er på farten.

Hvor kan jeg kjøpe Scoot & Ride sparkesykler i butikk?

Scoot & Ride sparkesykler er tilgjengelige i utvalgte butikker og på nettet gjennom autoriserte forhandlere. Her finner du en oversikt over alle våre forhandlere.

Hva er vektkapasiteten for Highwaykick 1 sparkesykkel?

Highwaykick 1 sparkesykkel har en maksimal vektgrense på 50 kg på ståplaten og 20 kg på setet. 

Er det nødvendig med ekstra beskyttelsesutstyr for barn som bruker Scoot & Ride sparkesykler?

Ja, for ekstra sikkerhet anbefales det sterkt at barn bruker hjelm. Dette gjelder både ved bruk av sparkesykkel og løpesykkel. For større barn, som sparker i høyere fart er knebeskyttere og albuebeskyttere å anbefale. Dette bidrar til å redusere risikoen for skader i tilfelle fall.

Kan Scoot & Ride sparkesykler brukes innendørs?

Mens Scoot & Ride sparkesykler er ideelle for utendørs bruk, kan de også brukes innendørs. Husk da å vaske hjulene før du tar den inn! Det er viktig, både ute og inne å være oppmerksom på eventuelle hindringer og sikkerheten til barnet.

Fordi Scoot & Rides sparkesykler er laget med robuste materialer, er de også et perfekt valg for innendørs og utendørs skateparker!

Hva er fordelen med LED-lys på sparkesykkelen?

Sparkesykler som Highwaykick LED 3 og LED 5 har LED-lys på hjulene, noe som gir ekstra synlighet og sikkerhet, spesielt i mørket. Dette gjør dem til flotte alternativer for både kveldsturer og skoleveien.

Hvordan kan jeg justere styret på en Scoot & Ride sparkesykkel?

Sparkesyklene kan enkelt tilpasses i høyden ved å åpne klemmen og justere opp/ned. Dette gjør det enkelt å tilpasse sparkesykkelen til barnets høyde og komfort.

Hva er forskjellen mellom Scoot & Ride sparkesykler og vanlige sparkesykler?

Scoot & Ride sparkesykler er spesielt designet med tanke på barns sikkerhet og utvikling. Vi er opptatt av å lage produkter som kan gi glede i mange år, og bruker kvalitetsmaterialer som tåler å lekes med. Dersom deler av sparkesykkelen blir ødelagt, kan den enkelt repareres ved hjelp av ekstradeler.

Scoot & Ride er valget for deg som er miljøbevisst, og som ønsker en gave som kan arves videre.

Kan Scoot & Ride sparkesykler tilpasses når barnet vokser?

Ja, flere av modellene, som Highwaykick 1, LED 3 og LED 5 har justerbar høyde på styret. Highwaykick 1 har også muligheten til å justere setehøyde når den brukes som løpesykkel. Dette gjør at barnet kan ha glede av sparkesykkelen i flere år.

Hvilke ekstrautstyr eller tilbehør er tilgjengelige for Scoot & Ride sparkesykler?

Scoot & Ride tilbyr hjelmer i en rekke farger og mønstre som matcher våre sparkesykler. Se alle våre hjelmer i ulike størrelser her. 

Vi selger også ryggsekker i 4 av våre mest populære farger.

Er Highwaykick LED 5 egnet for mitt 5-år gamle barn?

Ja, Highwaykick LED 5 er designet spesielt for barn fra 5 år og oppover, og den vil være en flott følgesvenn for skoleveien.

Kan Highwaykick LED 3 brukes på ujevnt terreng?

Ja, Highwaykick LED 3 er utstyrt med en "sikkerhetstapp" som kan dras ut for å unngå at sparkesykkelen tipper fremover på ujevnt terreng.